Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1973
|
20
|
2
|
Tytuł artykułu
Problemy technologii żywności a kierunki rozwoju nauki
Autorzy
Rutkowski A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Prodovol'stvennye problemy i napravlenija razavitija nauk i tekhnologii proizvodstva produktov pitanija
EN
The problems of food technology and the trends of science development
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1973
Tom
20
Numer
2
Opis fizyczny
s.83-92
Twórcy
autor
Rutkowski A.
Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych, Polska Akademia Nauk, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-09e56802-b508-41d7-b646-1e8acd44f869
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.