PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 20 | 2 |

Tytuł artykułu

Problemy technologii żywności a kierunki rozwoju nauki

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Prodovol'stvennye problemy i napravlenija razavitija nauk i tekhnologii proizvodstva produktov pitanija
EN
The problems of food technology and the trends of science development

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Numer

2

Opis fizyczny

s.83-92

Twórcy

autor
  • Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych, Polska Akademia Nauk, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-09e56802-b508-41d7-b646-1e8acd44f869
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.