PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 38[51] |
Tytuł artykułu

Wpływ oleju rybnego na zawartość cholesterolu i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych w żółtku jaj niosek

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of fish oil on the cholesterol and polyunsaturated fatty acids content in egg yolk of laying hens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Opis fizyczny
s.231-236,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Higieny Zwierząt i Ichtiologii, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
  • Katedra Higieny Zwierząt i Ichtiologii, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
  • Katedra Higieny Zwierząt i Ichtiologii, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-097cc1cd-0e99-499b-bd6f-bd625ff4c917
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.