PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 04 |
Tytuł artykułu

Technologiczne i zdrowotne aspekty procesu peklowania

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Tekhnologicheskie i sanitarnye aspekty procrssa zasolki mjasa
EN
The technological and health aspects of the mesat pickling proces
DE
Technologische und gesundheitliche Aspekte des Fleischpokeln-Prozesses
FR
Les aspects technologiques et sanitarie du proces de salaison de la viande
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
DE
FR
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
04
Opis fizyczny
s.97-101,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Produkcji Białkowych i Tłuszczowych, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Akademia Rolnicza, ul.Grochowska 272, 03-849 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0975c4e1-5011-44b0-a545-55d08a88db34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.