Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1990
Tom
16(40)
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Pectinesterase activity in some fruits
(
Tuszynski T.
)
artykuł:
Properties of monostarch phosphates depending on the degree of phosphorus substitution
(
Fortuna T.
,
Gibinski M.
,
Palasinski M.
)
artykuł:
Effect of voltage surge pulses on fusion of Saccharomyces cerevisiae protoplasts
(
Szopa J. S.
,
Kowal K.
,
Zwolinski G.
,
Sikorski L.
,
Mosinski F.
,
Ganczyk B.
)
artykuł:
Effect of protein quality and dietary level of iron, zincand copper on the utilization of these elements by growing rats Part I. General development of animals and apparent absorption of iron, zinc and copper
(
Brzozowska A.
,
Witkowska J.
,
Wronowski S.
,
Roszkowski W.
)
artykuł:
Studies on antinutritive componnents of the rye grain I. Effect of isolated and in situ alkylresorcinols of rye grain on growth of laboratory animals and diet utilization
(
Rakowska M.
,
Boros D.
,
Tluscik F.
,
Szkilladz W.
)
artykuł:
Extraction of nitrogen compounds from beet cossettes to raw juice in modification conditions of feed water composition
(
Wnuk B.
,
Lisik K.
,
Szwajcowska K.
,
Zaorska H.
)
artykuł:
Termoanalitykal investigations of the edible oils and fats III. Kinetics of thermal-oxidative decomposition of corn oil
(
Kowalski B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.