PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 100 | 4 |
Tytuł artykułu

Antioxidant property and GCMS profile of oil extracted from Cocos nucifera using a fermentation method

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
100
Numer
4
Opis fizyczny
p.349-358,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Ladoke Akintola University of Technology, Ogbomoso, Nigeria
autor
  • Ladoke Akintola University of Technology, Ogbomoso, Nigeria
  • Ladoke Akintola University of Technology, Ogbomoso, Nigeria
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-091a817a-746f-41f9-b971-368c7f8f4701
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.