Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Current Topics in Biophysics. Supplement
2016
|
39
|
A: Posters
|
Tytuł artykułu
Molecular beacons dedicated to pH sensing
Autorzy
Dembska A.
,
Bielecka P.
,
Juskowiak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Current Topics in Biophysics. Supplement
Rocznik
2016
Tom
39
Numer
A: Posters
Opis fizyczny
p.33,ref.
Twórcy
autor
Dembska A.
Laboratory of Bioanalytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Adam Mickiewicz University, Umultowska 89b, 61-614 Poznan, Poland
autor
Bielecka P.
Laboratory of Bioanalytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Adam Mickiewicz University, Umultowska 89b, 61-614 Poznan, Poland
autor
Juskowiak B.
Laboratory of Bioanalytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Adam Mickiewicz University, Umultowska 89b, 61-614 Poznan, Poland
Bibliografia
[1] Tyagi, S.; Kramer, F. R. Nat. Biotech. 1996, 14, 303-308.
[2] Tan, W.; Wang, K. Curr. Opin. Chem. Biol. 2004, 8(5), 547-553.
[3] Brooks, T. A.; Kendrick, S.; Hurley, L. FEBS J. 2010, 277(17), 3459-3469.
[4] Guo, K.; Pourpak, A.; Beetz-Rogers, K.; Gokhale, V.; Sun, D.; Hurley, L.H. J. Am. Chem. Soc 2007, 129, 10220-10228.
[5] Dembska, A.; Juskowiak, B. Spectrochim. Acta A: Mol. Biomol. Spectrosc. 2015, 150, 928-933.
[6] Preus, S.; Kilsa, K.; Wilhelmsson, L.M.; Albinsson, B. Phys. Chem. Chem. Phys. 2010, 12, 8881–8892.
[7] Bielecka, P.; Juskowiak, B. Molecules 2015, 20, 18511-18525.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/ctb-20163-0003
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-08fe159d-64d9-4c07-b8fa-66520c3d3424
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.