PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 14 | 3 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka aromatu i właściwości przeciwutleniających wybranych naparów używek i ziół

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The characteristic of aroma and antioxidant properties of chosen infusions of stimulants and herbs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
3
Opis fizyczny
s.109-118,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C,02-776 Warszawa
autor
  • Zakład Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C,02-776 Warszawa
autor
  • Zakład Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C,02-776 Warszawa
autor
  • Zakład Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C,02-776 Warszawa
autor
  • Zakład Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C,02-776 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-08b8a0ee-7bb9-4106-be99-022e76e125a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.