PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 13 | 1 |
Tytuł artykułu

The influence of physical and chemical factors on the elimination of Escherichia coli O157:H7 from food

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wplyw czynnikow fizycznych i chemicznych na eliminacje Escherichia coli O157:H7 z zywnosci
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
1
Opis fizyczny
p.31-44,ref.
Twórcy
  • Food Technology and Nutrition Institute, The State College of Computer Science and Business Administration in Lomza, Akademicka 14, 18-400 Lomza, Poland
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-08abc347-64f4-4637-9091-6178a02ea711
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.