PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 24 | 6 |
Tytuł artykułu

Wpływ obróbki mechanicznej na wartość odżywczą kasz produkowanych w kraju

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The effects of mechanical processing on the nutritional value of groats produced in Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
6
Opis fizyczny
s.717-724,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Wartości Odżywczej Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczej Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczej Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczej Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0888e563-db31-485b-9869-824af3f6670f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.