PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 4 |

Tytuł artykułu

Badanie biologicznych właściwości związków selenu. Część III. Zawartość selenu w niektórych artykułach żywności

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanie biologicheskikh svojjstv soedinenijj selena. Chast' III. Soderzhanie selena v nekotorykh pishchevykh produktakh
EN
Studies in biological properties of selenium compounds. Part III. Selenium content in some food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

4

Opis fizyczny

s.383-387,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0882fe1a-1e26-4ccd-87f8-6e93f22d4639
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.