Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1965
|
16
|
4
|
Tytuł artykułu
Badanie biologicznych właściwości związków selenu. Część III. Zawartość selenu w niektórych artykułach żywności
Autorzy
Sluzewska L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Issledovanie biologicheskikh svojjstv soedinenijj selena. Chast' III. Soderzhanie selena v nekotorykh pishchevykh produktakh
EN
Studies in biological properties of selenium compounds. Part III. Selenium content in some food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1965
Tom
16
Numer
4
Opis fizyczny
s.383-387,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sluzewska L.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0882fe1a-1e26-4ccd-87f8-6e93f22d4639
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.