PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 07 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of suplementing pigs with vitamins E and C and beta-carotene in added-fat diets on oxidative stability and oxysterols formation in meat

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Wpływ podawania tucznikom witaminy E,C oraz beta-karotenu w mieszankach paszowych natłuszczanych olejem na stabilność oksydacyjną i powstawanie oksysteroli w mięsie

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

07

Numer

2

Opis fizyczny

p.245-258,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-08725e88-63ae-43bb-a505-de38fcf1eff1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.