PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 07 | 2 |
Tytuł artykułu

Effect of suplementing pigs with vitamins E and C and beta-carotene in added-fat diets on oxidative stability and oxysterols formation in meat

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ podawania tucznikom witaminy E,C oraz beta-karotenu w mieszankach paszowych natłuszczanych olejem na stabilność oksydacyjną i powstawanie oksysteroli w mięsie
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
07
Numer
2
Opis fizyczny
p.245-258,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Nutrition and Feed Science, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-08725e88-63ae-43bb-a505-de38fcf1eff1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.