PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 47 | 07 |
Tytuł artykułu

Azotany i azotyny w peklowanych produktach mięsnych oraz perspektywy zmniejszania pozostałości tych soli

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Nitrates and nitrites in cured meat products and perspectives for decreasing their residues
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
47
Numer
07
Opis fizyczny
s.325-327,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii, al.Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
  • Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii, al.Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-086d8e3d-d6ae-434a-b0ce-b5f4f8d2e79b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.