PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2017 | 05 |
Tytuł artykułu

Wybrane aspekty uboju i obróbki wstępnej drobiu

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Dynamiczny rozwój hodowli drobiu w kraju stał się kluczowym elementem powstawania nowoczesnych zakładów przetwórstwa drobiarskiego. Wykorzystywane w liniach technologicznych specjalistyczne maszyny i urządzenia realizują wszystkie operacje i czynności, począwszy od uboju, aż do uzyskania gotowego produktu w postaci tuszek lub półproduktów z drobiu.
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
05
Opis fizyczny
s.16-17,20-21,rys.,tab.
Twórcy
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-084e89f5-2c1b-4c32-b826-2b131817c3c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.