PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 12 | 4 |
Tytuł artykułu

Effect of mineral components on the utilization of dietary protein. Part II. Zinc

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ składników mineralnych na wykorzystanie białka diety. Cz.II. Cynk
RU
Vlijanie mineral'nykh komponentov na ispol'zovanie belka diety. II chast'. Cink
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
12
Numer
4
Opis fizyczny
p.227-235,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Nutrition Physiology, Institute of Human Nutrition, Agricultural University in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Nutrition Physiology, Institute of Human Nutrition, Agricultural University in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Nutrition Physiology, Institute of Human Nutrition, Agricultural University in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Nutrition Physiology, Institute of Human Nutrition, Agricultural University in Warsaw, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-084c0a6e-e5d6-455f-b71d-07e61c59b105
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.