PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |
Tytuł artykułu

Influence of the kind of osmotic substance on the kinetics of convection drying of apples and carrots

Warianty tytułu
PL
Wpływ rodzaju substancji osmotycznej na kinematykę suszenia owiewowego jabłek i marchwi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
18
Opis fizyczny
p.27-35,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-084a2643-32c2-4be7-8efb-a806a3a762ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.