PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |
Tytuł artykułu

Influence of the kind of osmotic substance on the kinetics of convection drying of apples and carrots

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ rodzaju substancji osmotycznej na kinematykę suszenia owiewowego jabłek i marchwi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
18
Opis fizyczny
p.27-35,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machinery, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-084a2643-32c2-4be7-8efb-a806a3a762ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.