PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 30 | 1 |
Tytuł artykułu

Improved al tolerance of saffron (Crocus sativus L.) by exogenous polyamines

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
1
Opis fizyczny
p.121-127,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • State Key Laboratory of Biochemical Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, P.O. Box 353, 100080 Beijing, People's Republic of China
  • Graduate School of Chinese Academy of Sciences, Beijing, People's Republic of China
autor
  • State Key Laboratory of Biochemical Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, P.O. Box 353, 100080 Beijing, People's Republic of China
  • Graduate School of Chinese Academy of Sciences, Beijing, People's Republic of China
autor
  • State Key Laboratory of Biochemical Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, P.O. Box 353, 100080 Beijing, People's Republic of China
autor
  • State Key Laboratory of Biochemical Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, P.O. Box 353, 100080 Beijing, People's Republic of China
autor
  • State Key Laboratory of Biochemical Engineering, Institute of Process Engineering, Chinese Academy of Sciences, P.O. Box 353, 100080 Beijing, People's Republic of China
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0848b8cd-fc6f-4f7c-b085-5ca80e499b92
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.