Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2013
|
61
|
07
|
Tytuł artykułu
Nowe przepisy dotyczące substancji dodatkowych do żywności (cz.II)
Autorzy
Gajda-Wyrebek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowe przepisy prawne
przepisy prawne
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
rozporzadzenie Nr 1333-2008-WE
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
07
Opis fizyczny
s.14
Twórcy
autor
Gajda-Wyrebek J.
Zakład Bezpieczeństwa Żywności, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-083924b5-d777-48e0-b299-5e0017d787df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.