Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Narodowy Dzień Świni
artykuł:
XXIV Wielka Gala
(
L.K.
)
artykuł:
Zasady postępowania z bydłem w czasie obrotu przedubojowego
(
Wajda S.
,
Burczyk E.
)
artykuł:
Zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych w mięsie ptaków
(
Glodek E.
,
Duma-Kocan P.
)
artykuł:
Gafy przy stole
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Szlakiem Polskiego Mięsa – SMAKUJ WOŁOWINĘ!
artykuł:
Wieprzowina PQS mięso z certyfikatem
artykuł:
Wybrane aspekty uboju i obróbki wstępnej drobiu
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Podnoszenie wydajności pracowników poprzez zarządzanie stresem
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Woda technologiczna w przetwórstwie mięsa
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo w ubojni zakładów mięsnych
(
Bryla R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.