PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 62 | 08 |

Tytuł artykułu

Leaders of food sectors

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
In many sectors of food industry (sugar production, oil production, juices, beer, tobacco, wine, spirits) the level of concentration of production is high. There are few leaders in a given market who control its main parts. However lack of concentration in production still occurs in such sectors as bakery and red meat processing. Moreover, the share of micro firms in mill, fruit and vegetables, confectionery, pasta, sweet and food concentrates sectors is found on the level of 10-15%.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

62

Numer

08

Opis fizyczny

p.19-22

Twórcy

autor
  • Institute of Agriculture and Food Economics - National Research Institute, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0801ca4b-7667-4672-b7e6-3b6087c437c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.