PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |
Tytuł artykułu

Zawartość tłuszczu oraz cholesterolu w wybranych serach typu gouda występujących na rynku warszawskim

Warianty tytułu
EN
Fat and cholesterol content for selected gouda type cheeses available on Warsaw market
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.363-367,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
autor
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
autor
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
autor
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
autor
  • Katedra Mikrobiologii, Biotechnologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-077931e1-65a4-427c-bc42-309211ab3436
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.