PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1959 | 10 | 2 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie wapnia i magnezu w artykułach żywności ze szczególnym uwzględnieniem metod kompleksometrycznych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Opredelenie kal'cija i magnija v pishhevykh produktakh, osobenno uchityvaja kompleksometrcheskijj metod
EN
Estimation of calcium and magnesium in foods with particular reference to complexometric methods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10
Numer
2
Opis fizyczny
s.101-116,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-073a0b33-6e1e-4d20-a9a1-9ec9e23f2517
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.