PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 35 | 10 |
Tytuł artykułu

Effects of artificial warming on the structural, physiological, and biochemical changes of maize (Zea mays L.) leaves in northern China

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
10
Opis fizyczny
p.2891-2904,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Key Laboratory of Ecosystem Network Observation and Modeling, Institute of Geographic Sciences and Natural Resources Research, Chinese Academy of Sciences, 11A Datun Road, Beijing 100101, China
  • Graduate School, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100039, China
  • Department of Ecology, Evolution and Natural Resources, Center for Remote Sensing and Spatial Analysis, Rutgers University, 14 College Farm Road, New Brunswick, NJ 08901, USA
autor
  • Key Laboratory of Ecosystem Network Observation and Modeling, Institute of Geographic Sciences and Natural Resources Research, Chinese Academy of Sciences, 11A Datun Road, Beijing 100101, China
  • Department of Ecology, Evolution and Natural Resources, Center for Remote Sensing and Spatial Analysis, Rutgers University, 14 College Farm Road, New Brunswick, NJ 08901, USA
autor
  • Key Laboratory of Ecosystem Network Observation and Modeling, Institute of Geographic Sciences and Natural Resources Research, Chinese Academy of Sciences, 11A Datun Road, Beijing 100101, China
  • Graduate School, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100039, China
autor
  • Key Laboratory of Ecosystem Network Observation and Modeling, Institute of Geographic Sciences and Natural Resources Research, Chinese Academy of Sciences, 11A Datun Road, Beijing 100101, China
  • Graduate School, Chinese Academy of Sciences, Beijing 100039, China
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06fa2f75-b547-4293-bb36-96e3c0d2b7e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.