PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 31 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ wybranych przypraw na aktywność przeciwutleniającą i walory sensoryczne tempeh

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of selected seasonings on the antioxidant activity and sensory values of tempeh

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

1

Opis fizyczny

s.95-112,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, ul.Papieża Pawła VI 3, 71-899 Szczecin
autor
  • Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, ul.Papieża Pawła VI 3, 71-899 Szczecin
autor
  • Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, ul.Papieża Pawła VI 3, 71-899 Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-06f0c1f6-610e-472a-bb75-e191d4f6311e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.