Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2017
|
09
|
Tytuł artykułu
Wyróżniki jakości sensorycznej mięsa drobiowego
Autorzy
Duma-Kocan P.
,
Tyksinska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso drobiowe
wyrozniki jakosci
jakosc sensoryczna
cechy sensoryczne
kurczeta brojlery
produkcja drobiarska
spozycie miesa
drob
barwa miesa
smakowitosc
tekstura zywnosci
zywienie czlowieka
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2017
Numer
09
Opis fizyczny
s.18-20
Twórcy
autor
Duma-Kocan P.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów
autor
Tyksinska E.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06873365-d4e2-49fc-b521-6e56a3e94d7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.