PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 19 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ etapów produkcji marynat zimnych ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) na profil kwasów tłuszczowych tłuszczu rybnego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Impact of production stages of Atlantic herring (Clupea harengus) cold marinades on profile of fatty acids in fish fat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
s.101-113,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Hodowli Bydła, Uniwersytet Rolniczy im. H Kołłątaja w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, Kraków
autor
  • Katedra Hodowli Bydła, Uniwersytet Rolniczy im. H Kołłątaja w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, Kraków
autor
  • Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Uniwersytet Rolniczy im. H Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
  • Katedra Hodowli Bydła, Uniwersytet Rolniczy im. H Kołłątaja w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, Kraków
autor
  • Katedra Hodowli Bydła, Uniwersytet Rolniczy im. H Kołłątaja w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, Kraków
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-067d4f3b-02c8-4f20-8323-d9d35b38d292
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.