PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 56 | 10 |

Tytuł artykułu

Wiedza i świadomość żywieniowa polskich konsumentów - tłuszcze jadalne. Jubileusz 25-lecia

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

10

Opis fizyczny

s.24-25,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

  • [1] 1994. Fats and Oils in Human Nutrition. Report of a Joint Expert Consultation. FAO Food and Nutrition Paper, 57. FAO. Rome.
  • [2] Majewska A.: 2000. Ocena stanu świadomości żywieniowej konsumentów w zakresie tłuszczów. SGGW. Warszawa.
  • [3] Rocznik Statystyczny Rzeczpospolitej Polskiej 2001. GUS. Warszawa.
  • [4] Rejman K.: 1998. Ocena zmian na rynku i w konsumpcji tłuszczu w Polsce w latach dziewięćdziesiątych a poziom ekonomiczny ludności. SGGW. Warszawa.
  • [5] Szponar L., Sekuła W.: 1997. Zasady prawidłowego żywienia. Przem. Spoż., 2, 15.
  • [6] Zalewski S.: 1996. Tłuszcz w żywieniu człowieka. Przegląd Gastr., 6, 18-20.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0676ebf4-3ca0-4970-b76e-d15460e52307
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.