Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
2012
|
1
|
Tytuł artykułu
Nadużycia w restauracji i sposoby zapobiegania (cz.I)
Autorzy
Przenioslo A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
restauracje
sukcesy
biznes
naduzycia
zapobieganie
rentownosc
nieprawidlowosci
zarzadzanie przedsiebiorstwem
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2012
Numer
1
Opis fizyczny
s.28-29
Twórcy
autor
Przenioslo A.
TIFFI Grand Hotel, Iława
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06613d24-d54a-4e0b-9554-a413b9e4ad85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.