PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 14 | 1-2 |
Tytuł artykułu

Health benefits resulting from probiotic bacteria consumption

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Korzyści zdrowotne wynikające z konsumpcji bakterii probiotycznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
1-2
Opis fizyczny
p.53-63,ref.
Twórcy
autor
  • Food Technology and Nutrition Institute, The State College of Computer Science and Business Administration in Lomza, Akademicka 14, 18-400 Lomza, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0638dcfb-d8ec-448c-9a14-af0a662a036f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.