PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 59 | 03 |
Tytuł artykułu

Stężenie jonów cynku i magnezu w brzeczce słodowej o różnej zawartości ekstraktu

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The concentration of zinc and magnesium ions in wort with various contents of malt extract
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
59
Numer
03
Opis fizyczny
s.22-24,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
  • Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
  • [1] DOI: 10.1016/0141-0229(90)90051-Q.
  • [2] DOI: 10.1023/A:1005665427163.
  • [3] DOI: 10.1094/ASBCJ-56-0109.
  • [4] DOI: 10.1094/ASBCJ-54-0013.
  • [5] Walker G. M., Smith G.D., Hall N.: 2004. The importance of metal ions in ethanol fermentations, in Distilled spirits: tradition and innovation, J. H. Bryce and G. G. Steward, Eds. Nottingham University Press, 113–119.
  • [6] DOI: 10.1094/ASBCJ-55-0123.
  • [7] EBC-Analytica: 2004. Nürnberg: Verlag Hans Carl Getränke-Fachverlag.
  • [8] DOI: 10.1093/jxb/ert160.
  • [9] DOI: 10.1016/j.foodchem.2005.05.060.
  • [10] DOI: 10.1002/j.2050-0416.1960.tb01733.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-06030e27-f4fc-4a0b-bfe2-a4a4080af4f3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.