Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2007
|
06
|
Tytuł artykułu
Czynniki środowiskowe kształtujące jakość wieprzowiny
Autorzy
Rybarczyk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
przemysl miesny
czynniki genetyczne
czynniki zywieniowe
transport zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2007
Numer
06
Opis fizyczny
s.32-35,fot.
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.dr Judyma 24, 71-466 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05fb19e8-7741-4f35-9740-75f40e1c22e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.