Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Ocena WWW restauracji
(
Szplit D.
)
artykuł:
5 trendów kulinarnych
artykuł:
Wodna wieża z przyszłością
artykuł:
Restauracja hotelowa czyli powrót do korzeni
(
Anders P.
)
artykuł:
Audyt jako narzędzie weryfikacji HACCP
(
Terelak-Subramanian J.
)
artykuł:
Catering. Dodatkowy biznes czy podstawowa działalnośc firmy?
(
Mikołajczuk A.
)
artykuł:
Praktykant - zło konieczne
(
Przenioslo A.
)
artykuł:
Zapiekanka, czyli tryumfalny powrót królowej polskich ulic
(
Ponimirski Z.
)
artykuł:
HoReCa a gospodarka
artykuł:
Śniadaniem w gościa
artykuł:
Dla każdego to dla nikogo
(
Szofer M.
)
artykuł:
Anty jakość na talerzu
(
Wronski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.