PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2018 | 25 | 2 |
Tytuł artykułu

Morphological characteristics and nutritional value of purple-coloured storage roots of carrots protected with a biofungicide

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Morfologia i wartość odżywcza korzeni spichrzowych marchwi o fioletowym zabarwieniu uprawianej z wykorzystaniem biofungicydu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
25
Numer
2
Opis fizyczny
p.175-183,ref.
Twórcy
  • Department of Horticulture, Faculty of Environmental Management and Agriculture, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Horticulture, Faculty of Environmental Management and Agriculture, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Horticulture, Faculty of Environmental Management and Agriculture, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05c87999-7963-4b60-b88a-3177d4235c83
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.