PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 69 | 08 |
Tytuł artykułu

Wartość odżywcza odzyskanego mechanicznie mięsa kurcząt i gęsi

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Nutritional value of mechanically recovered goose and chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
08
Opis fizyczny
s.499-504,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 12, 20-033 Lublin
autor
  • Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 12, 20-033 Lublin
autor
  • Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 12, 20-033 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05b43e9f-b7e8-4394-a01c-b30186ff9030
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.