PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 45 | 3 |
Tytuł artykułu

Akryloamid w żywności - ocena ryzyka dla zdrowia człowieka

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Acrylamide in food - human health risk assessment
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.1071-1074,tab.,bibliogr,
Twórcy
autor
  • Zakład Żywności i Suplementów Diety, Instytut Żywności i Żywienia, ul.Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-058edd57-e3e1-4afb-88a5-6a07e4dcda78
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.