Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
CRISPR/Cas naturalny mechanizm obrony LAB przed fagami
(
Plech M.
,
Kolakowski P.
)
artykuł:
Jakość parówek dostępnych w sprzedaży detalicznej
(
Palka K.
,
Wesierska E.
,
Niwecka A.
)
artykuł:
Mięso i przetwory - nowe wymagania w znakowaniu
(
Bogusz-Kalis W.
)
artykuł:
Nowoczesna minimleczarnia na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim
artykuł:
Aktywność wody produktów mlecznych. Cz. I
(
Olkowski M. A.
,
Pluta A.
,
Berthold-Pluta A.
,
Wiska J.
)
artykuł:
Polska gospodarka mięsna – stan i problemy
(
Urban R.
)
artykuł:
Białka serwatkowe – właściwości funkcjonalne i zastosowanie
(
Brodziak A.
,
Krol J.
,
Litwinczuk Z.
)
artykuł:
Tradycyjne wyroby mięsne wysokiej jakości. Wielkanocny stół Polaków
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Rynek serów i twarogów w Polsce
(
Szajner P.
)
artykuł:
Ranking wartości marek
(
Gorska-Warsewicz H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.