PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1966 | 13 | 3 |

Tytuł artykułu

Changes in the content of free amino acids in pig blood plasma after ingestion of food

Warianty tytułu

PL
Zmiany w zawartości wolnych aminkwasów osocza krwi świń po spożyciu pokarmu
RU
Izmenenija soderzhanija svobodnykh aminokislot plazmy krovi u svinejj posle kormlenija

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

3

Opis fizyczny

p.229-235,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Nutrition, Institute of Zootechnics, Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, Institute of Zootechnics, Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, Institute of Zootechnics, Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-055734ac-a3a5-407e-a883-5a5825a6731d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.