Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1981
|
33
|
01
|
Tytuł artykułu
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe. Część III. Wpływ przechowywania na zmiany niektórych form białka tkanki mięśniowej oraz tłuszczu międzymięśniowego
Autorzy
Duda Z.
,
SzmankoT.
,
Kramarczyk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1981
Tom
33
Numer
01
Opis fizyczny
s.19-22,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duda Z.
autor
SzmankoT.
autor
Kramarczyk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05471ed8-24e7-447e-9de7-e21cd279c18b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.