Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Kierunki rozwoju rynku hotelarskiego w Polsce
(
Andrzejewski J.
)
artykuł:
Gastronomia pokazuje siłę marek. Rozmowa z Arturem Maciejewskim, Business Executive Officer Nestlé Proffesional Poland
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Serwowanie potraw
(
Kohut S.
)
artykuł:
Kawior ślimaczy to białe perły gastronomii
(
Kropielnicki M.
,
Skalmowski G.
)
artykuł:
Szafran, czarnuszka i lawenda...
(
Korczak K.
)
artykuł:
Wódka w muzeum
(
Olszanski T.
)
artykuł:
"Uber" w hotelarstwie
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Lodziarskie Mistrzostwa Świata w Rimini
artykuł:
Chłodne spojrzenie gościa, czyli witryny w lokalu
(
Podolska E.
)
artykuł:
Kuchnia na kółkach
(
Drygas A.
)
artykuł:
Klub Szefów Kuchni dla WOŚP
artykuł:
Poland National Culinary Team i Walentynki
(
Uscinski J.
)
artykuł:
Bogactwo smaków to bogactwo przypraw
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Zarówno w kuchni, jak i w życiu najważniejsza jest pasja. Rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni restauracji Babinicz w Kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii "Restauracja z tradycją"
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Blogować każdy może...
(
Boruc R.
)
artykuł:
Napiwki w restauracji a podatek
(
Wardaszko I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.