PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 10 |

Tytuł artykułu

Klasyfikacja wartości wypiekowej odmian

Warianty tytułu

EN
Classification of baking value of wheat varieties

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

10

Opis fizyczny

s.8-11,rys.,tab.

Twórcy

autor
  • Laboratorium Chemiczno-Technologiczne, Stacja Doświadczalna Oceny Odmian, Centralny Ośrodek Badania Odmian Roślin Uprawnych, Słupia Wielka

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-051cdc51-0bd9-49e1-9ad1-8c908a47d8b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.