Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2012
|
56
|
10
|
Tytuł artykułu
Klasyfikacja wartości wypiekowej odmian
Autorzy
Szal B.
,
Brzezinski W.
Warianty tytułu
EN
Classification of baking value of wheat varieties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
odmiany roslin
zboza
wartosc wypiekowa
ocena jakosci
metody oceny
wskazniki jakosci
liczba opadania
wskaznik sedymentacyjny
wodochlonnosc
wydajnosc maki
klasyfikacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.8-11,rys.,tab.
Twórcy
autor
Szal B.
Laboratorium Chemiczno-Technologiczne, Stacja Doświadczalna Oceny Odmian, Centralny Ośrodek Badania Odmian Roślin Uprawnych, Słupia Wielka
autor
Brzezinski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-051cdc51-0bd9-49e1-9ad1-8c908a47d8b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.