PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 30 | 2 |
Tytuł artykułu

Zmiany zawartości tokoferoli i kwasów tłuszczowych w olejach tłoczonych na zimno z orzechów włoskich, laskowych i z migdałów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Changes in the concentrations of tocopherols and fatty acids in cold pressed oils manufactured from walnuts, hazelnuts and almonds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
2
Opis fizyczny
s.275-288,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Biochemii i Analizy Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-050d33aa-4101-44f5-84e3-682ff2bf5d5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.