PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 66 | 2 |
Tytuł artykułu

Czynniki wpływające na zdolność szczepów z rodzaju Lactobacillus do obniżania zawartości ochratoksyny A w warunkach modelowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Factors inluencing the ability of the selected strains of Lactobacillus genera to lower the amount of ochratoxin A in model conditions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
66
Numer
2
Opis fizyczny
s.21-33,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Rakowiecka 36, 05-532 Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04f895b3-a095-44fb-9a37-9e1b7802f6cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.