PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 17 | 3 |
Tytuł artykułu

Modeling the effect of temperature on survival rate of Salmonella Enteritidis in yogurt

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
17
Numer
3
Opis fizyczny
p.479-485,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Food Hygiene and Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Food Hygiene and Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Chair of Dairy and Quality Management, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn, Poland
  • Department of Food Hygiene and Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Life Sciences - SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04f78cc8-03ba-4857-8a9f-9a6281b1c31e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.