PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 67 | 4 |
Tytuł artykułu

Skrobie modyfikowane jako funkcjonalny składnik mieszanek powlekających smażone produkty spożywcze

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Study on the modified starches application as a texture forming and oil reducing factors in fried batters
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Numer
4
Opis fizyczny
s.31-40,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Przetwórstwa Ziemniaków i Skrobi, Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
autor
  • Zakład Przetwórstwa Ziemniaków i Skrobi, Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
autor
  • Zakład Przetwórstwa Ziemniaków i Skrobi, Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
autor
  • Zakład Przetwórstwa Ziemniaków i Skrobi, Oddział Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, ul.Starołęcka 40, 61-361 Poznań
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04d4612b-55af-4874-945c-5f9a9b4e01b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.