PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 81 | 1 |
Tytuł artykułu

Antioxidative capacity of birch saps

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
81
Numer
1
Opis fizyczny
p.3-10,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food and Agriculture Production Engineering, Faculty of Biology and Agriculture, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
  • Malopolska Centre for Monitoring and Certification of Food, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
  • Department of Econometrics and Statistics, Faculty of Applied Informatics and Mathematics, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 166, 02-787 Warsaw, Poland
  • Department of Botany, Institute of Applied Biotechnology and Basic Science, University of Rzeszow, Werynia 502, 36-100 Kolbuszowa, Poland
autor
  • Malopolska Centre for Monitoring and Certification of Food, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04d384dc-b90f-4694-b396-80e6d9471964
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.