Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
3
|
Tytuł artykułu
Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins
Autorzy
Pauter P.
,
Rozanska M.
,
Wiza P.
,
Dworczak S.
,
Grobelna N.
,
Sarbak P.
,
Kowalczewski P.L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
3
Opis fizyczny
p.227-233,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pauter P.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Rozanska M.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Wiza P.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Dworczak S.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Grobelna N.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Sarbak P.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Kowalczewski P.L.
Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0570
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04c2068f-4b57-447f-ba34-0222e1a0c7f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.