PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 17 | 3 |

Tytuł artykułu

Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

3

Opis fizyczny

p.227-233,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Institute of Food Technology of Plant Origin, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-04c2068f-4b57-447f-ba34-0222e1a0c7f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.