PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 68 | 11 |
Tytuł artykułu

Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym. Wyroby mięsne

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Traditional smoking and baking process safe to human health. Meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-23,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Centrum Doradztwa Rolniczego, Oddział w Radomiu, Radom
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04aec7a2-fab3-441e-b521-50d2d9c73809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.