PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 63 | 4 |
Tytuł artykułu

Assessment of the nutritive value of dishes designed for athletes – grilled chicken salad and spaghetti with tomatoes and parmesan cheese

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
63
Numer
4
Opis fizyczny
p.261-266,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Sports Medicine and Human Nutrition, Institute of Biomedical Science, University School of Physical Education in Krakow, Al. Jana Pawła II 78, 31–571 Kraków, Poland
autor
  • Department of Sports Medicine and Human Nutrition, Institute of Biomedical Science, University School of Physical Education in Krakow, Al. Jana Pawła II 78, 31–571 Kraków, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04a9bd7b-1bda-4704-ba29-acf6a0730c64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.