PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 70 | 09 |
Tytuł artykułu

Ultradźwięki - alternatywna technika badania i przetwarzanie żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Ultrasounds - alternative technique of food examination and support of food processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
70
Numer
09
Opis fizyczny
s.36-38,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Podstaw Bezpieczeństwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Podstaw Bezpieczeństwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Podstaw Bezpieczeństwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Technologii Żywności i Gastronomii, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-043ba7b7-ad01-487b-9e63-54674d01de2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.