PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1964 | 20 | 01 |

Tytuł artykułu

Badania termooporności enterokoków, wyizolowanych z surowca i pasteryzowanych konserw mięsnych

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Issledovanie termoustojjchivosti ehnterokokkov, vyizolirovannykh iz mjasnogo syr'ja i mjasnykh pasterizovannykh konserv
EN
Experiments on the resistance to heat of enterococci isolated from raw and pasteurized tinned meat
FR
Investigations de la thermoresistance de enterocoques isoles de la matiere premiere et des conserves de viande pasteurisees
DE
Untersuchungen uber Thermoresistenz der aus Frischfleisch und pasteurisierten Fleischkonserven isolierten Enterokokken

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN
FR
DE

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Numer

01

Opis fizyczny

s.13-15,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-04273080-972e-489a-9c27-483e273e05cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.