PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2009 | 44 | 01-02 |
Tytuł artykułu

Liofilizacja jakos posób utrwalania żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Lyophilization as a food preservation method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
44
Numer
Opis fizyczny
s.58-61,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-042690aa-8efb-45e0-a18f-c6e92a59af19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.